Cine-i Adriana Manolică?

Un exerciţiu al călugărilor tibetani presupune practicarea continuă a întrebării „Cine sunt eu?”. Şi câte răspunsuri rezultă! Fiecare fiind o faţetă perfectă a marelui EU. Aşa că încep prin a mă întreba şi eu, pentru a te ajuta să mă cunoşti.

EU SUNT SUFLET – înainte de toate! Şi aceasta este perspectiva integratoare a scrierilor mele. Sufletul este necuprins, fără început şi fără sfârşit, iar memoria lui e vastă precum e el. Eu scriu din suflet pentru suflet şi, poate tocmai din acest motiv, iubesc să scriu.

Eu SUNT UN OM care a decis ca la 44 de ani să îşi creeze blogul mult visat. Este următorul nivel al scrierilor mele şi intenţionez să le adun pe toate în acest unic loc. Îl lansez, deci, ca pe un proiect de suflet – un al patrulea copil al meu!

EU SUNT MAMĂ – picur emoţii şi gânduri în scrierile mele din lecţiile ce mi-au fost oferite de cei trei copii.

EU SUNT PROFESOR – şi iubesc să simt cum sămânţa plantată de mine în inimile studenţilor se transformă pentru a rodi mai apoi.

EU SUNT DISCIPOL – pentru că iubesc să învăţ. Orice suflet care-mi intersectează drumul vieţii îmi este profesor şi mă înclin cu recunoştinţă pentru lecţiile primite.

EU SUNT RELEU – pentru că îmi place să răspândesc informaţia, cunoaşterea, lumina.

EU SUNT MULTIPLU DE „EU SUNT”. Şi tocmai din acest motiv te invit să mă descoperi şi să despachetezi rând pe rând darurile pe care ţi le aşez în faţă. Îţi mulţumesc în avans pentru că şi tu, la rândul tău, mă ajuţi să mă cunosc!

Reclame

4 gânduri despre &8222;Cine-i Adriana Manolică?&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s